Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Sunday, February 7, 2010

Gempar !!!! Saiful Tarik Diri , Mengaku Salah

"Setelah satu minggu perbicaraan Liwat II , analisa paling bodoh yang awal – awal dapat dibuat ialah beberapa kelemahan ketara dalam menjustifikasikan kekuatan Saksi utama iaitu Saiful ;-

1. Beliau PASIF dan TIDAK BERTINDAK serta MELAWAN sebaik saja ‘diajak’ oleh Anwar untuk ‘diliwat’

2. Tindakan ini seolah – olah ia RELA dan BERSETUJU dengan ‘pelawaan’ Anwar untuk ‘diliwat’

3. Dan 2 hari selepas diliwat , iaitu hanya pada 28hb baru berusaha dan bersusah payah mencari hingga 3 buah hospital untuk ‘membuktikan’ dia ‘betul – betul’ diliwat’.

4. Kalau benar beliau marah dan tidak setuju dengan ‘perbuatan’ Anwar ke atas nya , maka pada petang kejadian 26hb , kurang lebih jam 5.00pm beliau sepatutnya meluru ke ketiga – tiga buah hospital tadi. Sepatutnya begitu lah. Tetapi itu tidak berlaku.

5. Kita sama – sama lah tengok episode berikutnya dalam perbicaraan untuk minggu ke – 2 nanti , takut – takut skrip akan diubah.

Di sini agak jelas skrip yang ‘Mahathir’ sediakan ini tak berapa lengkap.

Mengikut pengakuan Saiful dan dan berkat kesabaran beliau menunggu sehingga lebih dari 1 tahun menunggu , beliau bersyukur dan mengucap Alhamdulillah akhirnya kes ini dapat dijalankan perbicaraan , menunjukkan betapa untuk menunjukkan kepada rakyat 1Malaysia ‘kejadian’ ini benar – benar berlaku dan terjadi.

Namun skrip hari pertama sudah Nampak dengan jelas tidak berapa kemas dan cermat.

Jangan nanti , belum habis beliau memberikan keterangan dari kandang saksi , samada pada hari ke-3 atau ke-4 nanti , Allah memberikan hidayah kepadanya , lantas membuat pengakuan , semua ini adalah konspirasi Najib dan Mahathir saja.

Huru hara nanti 1Malaysia , kalau itu yang terjadi.

Sumber

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)