Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Saturday, January 9, 2010

Nasib Najib Terus Dirundum Malang.....

http://media.economist.com/images/20081108/4508AS4.jpg

Nampak PM 1Malaysia semakin tertekan berikutan isu-isu berkaitan kelemahan dan penyelewengan Kerajaan 1 Malaysia. Nampaknya isu 'Kalimah ALLAH' tidak mampu menutup bau busuk bangkai penyelewengan Kerajaan 1 Malaysia. Najib dilihat cuba mengalih isu pembunuhan Altantuya Shariibuu dan dakwaan rasuah dalam pembelian kapal selam Scopene dengan pihak berkuasa Perancis yang berkemungkinan memanggil beliau untuk memberi keterangan.

Sekarang Najib dilihat sedang mencipta sesuatu muslihat bagi mengalih perhatian rakyat Malaysia.Selain itu terdapat banyak lagi isu yang memeningkan kepala PM 1 Malaysia kita diantaranya:

1.Hak Royalti Minyak Rakyat Kelantan.

2.Kehilangan Enjin Pesawat T.U.D.M.

3.Kematian mengejut Teoh Beng Hock yang telah dibuktikan oleh pakar forensik dari Thailand Dr.Prontip bahawa beliau telah di BUNUH.

4.Kes perbicaraan MB Sah VS MB Haram di Perak.

Isu kalimah ALLAH yang diharap dapat mengalih isu ditambah dengan berita pembakaran beberapa Gereja sesekali tidak dapat menutup bau busuk bangkai yang ditinggalkan UMNO....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)