Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, September 30, 2009

Bagan Pinang: Isa samad umpama mimpi dalam mimpi dapat bertanding di PRK N31

http://www.umno-reform.com/isalakar.jpg

Isa Samad tidak pernah menyangka seorang kaki rasuah sepertinya yang pernah terkantoi sebagai perasuah dan telah digantung keahliannya dalam UMNO selama 3 tahun tiba-tiba mendapat kepercayaan PM 1 Malaysia.

Beliau kini diangkat menjadi 'ayam tambatan' UMNO di PRK Bagan Pinang.'Umpama mimpi dalam mimpi' mungkin itu yang diungkap Isa Samad sejurus dipilih menjadi calon yng bertanding di Bagan Pinang mewakili UMNO.

Kini telah terbukti UMNO tidak memilih bulu dalam pemilihan calon-calon untuk bertanding dimana-mana PRK.

Isu moral bukan isu utama,apa yang penting PM kerajaan 1 Malaysia merestuinya.Tahniah buat Isa Samad kerana berjaya menjadi calon UMNO/BN di PRK Bagan Pinang sekaligus membuktikan UMNO tidak memandang hina perasuah mungkin kerana dikalangan mereka banyak perasuah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)