Firman Allah SWT:

Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih taqwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu).
(Surah Al-Hujurat ayat 13)

Innity

Wednesday, August 12, 2009

UMNO sudah kehabisan modal,upah bloggers naikkan kredibiliti

Kementerian penerangan dipercayai mengupah ratusan graduan sebagai alat untuk menyerang blog2 pakatan rakyat terutama pemimpin2 dlm cobaan menaikkan kredibiliti ubn yang semakin terhakis

Angkatan ini diletakkan dibawah Jabatan Hal Ehwal Khas(jasa)dan dipercayai dibayar imbuhan sebanyak rm3000 sebulan (wow lumayan)tugasannya ialah memantau ,mengumpul maklumat dan menangkis dakwaan yg mengugat BN ,kata sumber yg rapat dgn JASA.Mereka diberi pelbagai kemudahan yg terdiri drp pc dan internet dlm misinya untuk "attack" pimpinan pakatan rakyat melalui blog yg kononnya dibangunkan secara peribadi.kemungkinan samada pasukan itu ditugaskan menggodam blog dan laman web pr tdk dpt dipastikan .

Difahamkan para bloger yg menyertai JASA mesti menyertai ahli umno.tapi sebilangan blogger menolak tawaran tersebut .walaupun imbuhan lumayan ditawarkan...

Mengikut satu sumber terdapat 300 org telah berjaya direkrut di peringkat persekutuan ..selain mereka umno turut menggunakan blogger yg asalnya cenderung pada umno..

itulah kita lihat kebanyakan blogers yg menyertai JASA ini kebanyakan mempamerkan kebodohan kerana menyokong dan berblog krn wang dan penulisan yg berniat jahat semata-mata...tak heran ler kadang-kadang diorg komen tanpa identiti..dan tiada fakta kukuh untuk menyokong hujah diorg..

Bagi para bloggers pejuang kebenaran marilah kita terus memanfaatkan blog demi kebaikan ummah dan menentang kezaliman ..
Sumber:http://briged-akhdor.blogspot.com/

Inikah perjuangan UMNO untuk Melayu??

Inikah perjuangan UMNO untuk Melayu??[jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.gif]

Jika inilah perjuangannya Selamat Maju Jaya anda telah berjaya menempah tiket satu hala ke Neraka.....

Pakatan Rakyat Masih Utuh jangan termakan provokasi UBN.

Pakatan Rakyat adalah satu perikatan yang sangat utuh kerana perikatan ini berpaksikan keadilan,dengar apa kata pemimpin2 PR

YAB Tuan Guru NIk Aziz Nik Mat


Ronnie Liu

kadar kematian H1N1 di Malaysia adalah luar biasa

ADUN Bukit Tunggal, Dr Alias Razak berkata kadar kematian H1N1 di Malaysia adalah luar biasa. PAS rasa cukup tidak puas hati dengan tindakan kerajaan menangani masalah selsema babi.

Sungguh berhemah cara orang-orang ini berdemo.Sungguh berhemah cara orang-orang ini berdemo.Anda nilai sendiri.........

Bukti Utusan Meloya Akhbar Perkauman...

Berikut adalah bukti-bukti sahih bahawa Utusan Meloya adalah akhbar yang bersifat perkauman melampau yang langsung tidak pernah dianjurkan oleh Islam dan bukan dari ajaran Nabi Muhammad S.A.W klik disini

Apa Sebenarnya prinsip Mufti Perak

Apa Sebenarnya prinsip Mufti Perak Tan Sri Harussani Zakaria ketahuinya Disini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang

Bloglist 1

Apa Perkongsian Mereka (10 Paling Terkini)